Verzending & Terugzendingen

Boven de € 75,- rekenen wij geen verzendkosten voor zendingen binnen Nederland en Belgie. Demo/Showroom modellen en gebruikte machines uitgezonderd. Neem hier voor contact op met onze klantenservice (026-3621504).

Bij bestellingen < € 75,- rekenen wij € 6.95 tenzij het product als verzendkostenvrij is aangemerkt.

Bij internationale bestellingen < € 75,- rekenen wij € 2.00 internationale toeslag

Onze pakketten verzenden wij met Post NL, DPD en onze eigen transportdienst.

Grotere machines zoals motormaaiers en bosmaaiers worden, in de meeste gevallen, gemonteerd gebruiksklaar afgeleverd, met olie en benzine afgevuld, dus klaar voor gebruik! Voor meer info kunt u altijd even bellen: 026-3621504

Levering onder rembours: Dit betekent dat u betaalt aan de transporteur die het pakket bij u aflevert. Hier wordt altijd een rembourstoeslag van € 4.95 voor gerekend.

Creditcard en/of iDEAL : Heeft u vooruit betaald of met Creditcard en/of iDEAL, dan wordt het pakket op het opgegeven adres afgeleverd. De bezorgdienst vraagt de geadresseerde te tekenen voor ontvangst. De bestelling bij de buren laten bezorgen kan natuurlijk ook.

Bankoverschrijving/Vooruit betaling: uw bestelling kan enkele dagen vertraging oplopen tot dat de betaling is verwerkt.

Directebanking: Deze betaalwijze is vooral aan te bevelen voor buitenlandse bestellingen. DIRECTebanking.nl is de gratis, door de TÜV-gecertificeerde betaaldienst van de Payment Network AG. Uw voordelen: Geen extra registrering, automatische afschrijving van uw online-bankrekening, de hoogste veiligheidsstandaard en het direct versturen van magazijngoederen. Voor de betaling met DIRECTebanking.nl heeft u uw toegangsgevens voor het e-banken nodig, dat betekent bankrekeningnummer, rekeningnummer, PIN- en TAN-code.

Levertijd: In de regel wordt uw bestelling de dag na bestellen al bij u afgeleverd. Dit geldt alleen als u de bestelling voor 14:00 uur heeft geplaatst, de artikelen bij ons voorradig zijn, de afmetingen niet groter zijn dan 140cm of zwaarder als 31 kg en er geen vertraging bij de transporteur optreedt. U kunt altijd even bellen om meer informatie te krijgen over de levertijd van een product.

Verzendkosten België: < € 75,- € 8.95, > € 75,- € 0,-.

Verzendkosten buitenland: op aanvraag

Zitmaaiers e.d. worden, indien gewenst, door onze eigen medewerkers gebruiksklaar afgeleverd en van de nodige uitleg en instructies voorzien.

Retour zendingen:

Retour zendingen dienen altijd vooraf te worden aangemeld. Afhankelijk van het artikel wordt de beste manier van retourneren gekozen.

Producten retourneren kan alleen binnen 14 dagen na aankoop ongebruikt en in onbeschadigde verpakking of bij verkeerde levering.